Copyright 2010-2011 Deco City Woninginterieur All rights reserved. Designed by Bak
Wat zijn vouwgordijnen?

Vouwgordijnen zijn de nieuwste trend in interieur en decoratie. Vouwgordijnen zijn een stijlvolle zonwering waarbij de stof trapsgewijs naar beneden valt. Uiteraard heeft Deco City Woninginterieur  deze trendy zonwering in verschillende modellen met een enorme verscheidenheid in kleuren.
Wat zijn rol gordijnen?

Rolgordijnen zijn een zeer eenvoudige oplossing tegen de zon, warmte en inkijk. Deco City Woninginterieur  biedt u een ruime keuze uit honderden kleuren. Gegarandeerd dat u altijd het rolgordijn vindt van uw keuze.
Wat zijn JaloezieŽn

JaloezieŽn zijn een stijlvolle zonwering, verkrijgbaar in aluminium of bijvoorbeeld in hout. Alle JaloezieŽn zijn er in verschillende breedtematen en u hebt een keuze uit wel meer dan 250 kleuren. Voor elk interieur levert Deco City Woninginterieur u een eigen uitstraling. JaloezieŽn zijn zeer functioneel, u kunt zelf zeer nauwkeurig de lichtinval en daarmee ook het zicht naar binnen of naar buiten bepalen.

Wat zijn lamellen?

Lamellen zijn weer helemaal terug. Nieuwe technieken en toepassingen zorgen voor een nieuwe interesse in lamelgordijnen. Lamellen zijn een ideale zonwering bestaande uit verticale lamellen in stof, pvc of aluminium. Lichtinval en zichtbaarheid worden door u zelf geregeld, handmatig of elektrisch. Een lamelgordijn is functioneel en decoratief. Naast verschillende materiaalsoorten hebben we een enorme collectie in dessins, prints, kleuren en uitvoeringen.

Meetinstructies

Wanneer u bij ons een zonweringsproduct koopt meten we, desgewenst, bij u thuis de juiste maat op. Maar u kunt ook zelf de maat opmeten. Daarbij is het van belang of u uw zonwering gaat plaatsen Ďin de dagí of Ďop de dagí. Lees hier onze duidelijke meetinstructies.

Home        Over Ons        Raamdecoratie        Atelier      Service        Foto Album        Contact